Voor al uw vragen op het gebied van de energie-transitie en duurzaamheidsvraagstukken

             


 

Nieuws


Terug naar overzicht

20-09-2016

Energie Advies Emmeloord ook aanwezig tijdens het WoonEvent in het gemeentehuis te Emmeloord

Zaterdag 1 oktober organiseert gemeente Noordoostpolder een Woonevent in het gemeentehuis. TV-bekendheid en interieurarchitect Michiel de Zeeuw is hierbij aanwezig. Hij geeft zowel ’s ochtends als ’s middags een presentatie en hij geeft bezoekers tijdens speeddates persoonlijk interieuradvies. Ook aan de kinderen is gedacht, voor hen is Bob de Bouwer aanwezig.
Op het Woonevent staan 40 enthousiaste bedrijven uit Noordoostpolder die bezoekers informeren en inspireren over woonzaken. Het Woonevent is het startsein voor de Buitengewone Woonmaand. Gedurende de hele maand oktober zijn er verschillende activiteiten en (voordeel)acties op het gebied van wonen in Noordoostpolder.
Veel bedrijven doen mee
De gemeente werkt bij dit evenement samen met onder meer hypotheekadviseurs, makelaars, projectontwikkelaars, aannemers, bouwmarkten, hoveniers en interieuradviseurs. Daarnaast zijn er workshops en presentaties van diverse bedrijven.
Kinderen kunnen tijdens het Woonevent meedoen aan een workshop en ze mogen hun eigen pizza maken. Bob de Bouwer vermaakt de kleinste bezoekers.
Kavels in etalage
De gemeente heeft voor een aantal woonkavels een actie. Op het event kunnen bezoekers bij de stand van de gemeente terecht voor informatie over bijvoorbeeld vergunningen, woningkavels en stimuleringsmaatregelen.Terug naar overzicht


Opbellen
E-mail
Info